3 tipp a szülinapi kellékek kiválasztásához, ha gyerekekről van szó!
3 tipp a szülinapi kellékek kiválasztásához, ha gyerekekről van szó!

3 tipp a szülinapi kellékek kiválasztásához, ha gyerekekről van szó!

Egy születésnap minden ember életében fontos, különösen akkor, ha az évek száma a tízhez van legközelebb. Legyen szó első szülinapról vagy a tizenkettedik év betöltéséről, a buli elmaradhatatlan része az ünnepnek. Ha pedig érkeznek a barátok, akkor a dekorációnak is méltónak kell lennie az eseményhez. Amennyiben eddig minden évben fogtad a fejed, mikor közelgett a gyermeked születésnapja, nem kell aggódnod, mostantól nem lesz bonyolult dolog a zsúr megszervezése. Itt minden hasznos és elengedhetetlen kelléket összegyűjtöttünk Neked egy helyre.

Egy zsúr lelke, melyek már az első perctől megalapozzák a hangulatot, az a szülinapi parti kellékek kiválasztása. Ez az első, amelyet meglátnak a vendégek, sőt, akár a buli egész tematikáját meghatározhatja. Szólhat a témához tartozó zene, de akár a party kellék ihlette jelmezbe is bújhatnak a lurkók.

1. Tematikus buli kellékek

A legjobb, ha a nagyobbaknak tematikus bulit álmodsz meg, hiszen ez nagyon sokat segít neked is a szervezésben, nem beszélve arról, hogy a gyerkőcök számára is nagy örömet szerezhetsz ezáltal. Például ha a csemetédkedvenc meséjét szeretnéd megeleveníteni, vagy foci mániáját kielégíteni, esetleg Hello Kitty vagy Monster High korszakát éli, akkor meg is van az alap tematika, minden más pedig épülhet erre, legyen szó dekorációról vagy játékokról. Ha inkább a mesék irányába indulnál el a gyermek party kellékek között, akkor jöhetnek a Pizsihősök és a Mancs őrjárat, mint gyerekzsúr kellékek, de a Bosszúállók vagy Batman és Superman is remek szülinapi dekoráció gyerekeknek. Képzeld csak el az arcát, mikor a kedvenc mesefigurái elevenednek meg a szeme előtt! De elhozhatod neki a cirkusz világát vagy éppen egy focimeccs élményét is.

2. Lufik, lampionok és függő dekorációk

A díszítés alapján az ehhez felhasznált kellékek adják. Választhatsz például Jégvarázs és focilabda lampiont, Én kicsi pónim függődíszt vagy éppen állatos lufikat is, a tematikának és a gyerkőc érdeklődési körének megfelelően. Valójában ha ezeket megfelelően elhelyezed, már egy hatalmas lépést tettél annak érdekében, hogy elkápráztasd a szülinapost és a vendégeket egyaránt. Sőt, a menő szalvéták, poharak és héliumos lufik segítségével meghívhatjátok a buliba Hófehérkét, Hamupipőkét, Arielt, Belle-t, Sofia hercegnőt, sőt, akár Aranyhajat vagy Csipkerózsikát is.

3. Étkészletek

Természetesen a különböző mesék által ihletett tányérok, poharak és szalvéták sem hiányozhatnak az ünnepi asztalról. Az persze nem kérdés, hogy mindezt a tematikának megfelelően, az adott rajzfilm hőseinél vagy éppen a focimeccs hangulatánál maradva.

Széles választék, megbízható minőség

Természetesen nem kérdés, hogy bár nem napi használatú tárgyakról van szó, a minőség lényeges szempont kell hogy legyen egy igényes dekorációhoz. Nem beszélve arról, hogy mennyire fontos az ideális választék is, hiszen minél többféle kelléket szereztek be, annál jobb lehet a végeredmény.

Ha a dekoráció tökéletes, akkor a születésnap is az. Amennyiben pedig a születésnap tökéletes, a gyermekünk is boldog. Ennél többet pedig nem is kívánhat egy szülő, hiszen az idő rohan, ám a születésnapoknak minden egyes esztendőben komoly jelentősége van. Éppen ezért nem hiányozhatnak innen a tökéletes party kellékek.