Költöztető cégünk garantálja bútorai épségét
Költöztető cégünk garantálja bútorai épségét

Költöztető cégünk garantálja bútorai épségét

A költöztetés ma Magyarországon valódi sláger szakmának számít, és ez persze nem a véletlennek köszönhető.

Mivel az emberek mindig költöznek, ezért kereslet mindig van, és sokan úgy gondolják, hogy költöztetni egyébként is egyszerű és könnyű feladat.

Éppen ezért nagyon sok kezdő vállalkozó vásárol egy teherautót, összeszed néhány embert, és ha elköltöztet egy-két garzont, máris azt gondolja, költöztető cége van.

Azonban ehhez sokkal többre van szükség; rendkívül fontos az elhivatottság, hogy ne csupán pénzkereseti lehetőségként tekintsünk erre a munkára, hanem valódi hivatásként, és hogy mindig törekedjünk a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatás nyújtására. Emellett a jó költöztető nem csupán bútorokat és csomagokat fuvaroz, hanem ehhez szorosan kapcsolódó szolgáltatásokat is nyújt, mint például a csomagolás és a bútorok szerelése. Utóbbit sokan elhanyagolják, és egy darabban szállítják a legnagyobb bútorokat is. Ez viszont igen rossz ötlet, mivel például egy nagy és nehéz szekrényt nem csak egyszerűbb és biztonságosabb elemeire szerelve szállítani, hanem így megvédhetjük azoktól az erőhatásoktól, amik mozgatás közben pusztán a saját súlya következtében érik, és ami miatt a csapolások könnyen megsérülhetnek.

Cégünket, a Visszük.hu-t 2011-ben alapítottuk, és évek kitartó munkájával elértük, hogy mára a szakmában ismert névnek számítunk.

Amennyiben minket választ, garantáljuk, hogy a költözés gördülékenyen fog menni, költözzön bárhová is. Bízhat benne, hogy csomagjaira, bútoraira úgy vigyázunk, mint a szemünk fényére, és semmilyen hibát sem engedünk meg magunknak. Szállítunk, pakolunk, bútort szerelünk és ha igényli, még csomagolunk is, továbbá minden olyan feladatot elvégzünk, ami egy költöztetés során csak felmerülhet.

Áraink alacsonyak és átláthatóak; esetünkben nem kell attól tartania, hogy bármilyen rejtett költséget számolunk fel, mint például emeletdíj vagy hétvégi felár.

Ha a költöztetés Budapest területén megy végbe, alapvetően csak állandó kiállási díjjal, illetve óradíjjal kell számolni. Vidéki vagy nemzetközi költöztetés esetén ehhez kilométerdíj is társul.


Hasonló cikk: Egy új város rengeteg lehetőséget tartogathat számunkra