Gyorsan felépíthető tehénistálló sátor a Gravettitől
Gyorsan felépíthető tehénistálló sátor a Gravettitől

Gyorsan felépíthető tehénistálló sátor a Gravettitől

Innovatív mobil tárolási megoldások a Gravettitől!

A magyar gazdák többsége nem rendelkezik a szükséges és megfelelő tárolókapacitással ahhoz, hogy biztonságban tudja a megtermelt terményeit, a következő évre drágán megvásárolt takarmányát, nagyértékű gépeit, valamint állatait tartani. Erre is megoldást biztosít a Gravetti Kft. által forgalmazott Shelterall ponyvafedésű mobil tárolórendszer, amely állattartásra, tehénistállóként is funkcionálhat.

A sátor az európai normáknak megfelelő, szabvány szerint készülő nagyszilárdságú, ovál-profilú acélcső és a kereszt technológia teszi lehetővé a hegesztés nélküli összeállítást, a PVC bevonatú ponyva biztonságos rögzítésére pedig a Richel clips rendszer biztosítja.

A Richel csoport és a Gravetti Kft. együttműködése teszi lehetővé a magyar mezőgazdasági gazdák számára is hogy egy új tárolási megoldással javítsák hatékonyságukat.

A Richel Shelterall Franciaországban készült tárolósátor rendszere gyorsan telepíthető és tartós megoldást jelent azokon a helyeken, ahol a hagyományos és drága építés nem indokolt, vagy nem lehetséges. Nincs szükség betonozásra, a talajra is felállítható azonnal, roncsolásmentesen szétszerelhető és áttelepíthető.

A sátrak számos feladatra alkalmasak: állattartás, gép- és járműtárolás, műhely, takarmánytárolás, műtrágya – és vetőmagtárolás.

Felhasználás területek: tehénistálló, állatbeálló, állattartás.

Sok jól működő állattartó rendszer létesült már Shelterall sátrak felhasználásával. Néhány példa: szarvasmarha istálló, juhhodály, sertésól, de alkalmas baromfi és víziszárnyas nagyüzemi tartására is.

A ponyvacsarnok készülhet szigetelt verzióban, zárt oromzatokkal, vagy szigetelés nélkül, nyitott végekkel is. Kiválóan alkalmas húsmarhának, juh-kecske állomány részére. A sátor széessége: 8 méter, hosszúsága: 25 méter, gerincmagassága: 3.6 méter.

A sátor rögzítése történhet betonra, falazatra, aszfaltra vagy akár közvetlenül a talajra is, talajhorgony segítségével. Az UV álló, fénystabil ponyva bézs, zöld és szürke színben elérhető. Minden ponyvánkra 10 év garanciát vállalunk!