Az irodaköltöztetés során fontos a bútorok biztonsága is
Az irodaköltöztetés során fontos a bútorok biztonsága is

Az irodaköltöztetés során fontos a bútorok biztonsága is

A munka világában alapfeltétel, hogy minden határidőt maradéktalanul betartunk. Természetesen szem előtt kell azt is tartani, hogy milyen lehetőségek azok, amelyek a rendelkezésünkre állnak, hiszen ennek köszönhetően tudunk profi szinten tervezni és persze előre haladni is. Akkor, amikor pedig valóban komoly értékkel bíró gépeket szeretnénk elköltöztetni egy másik helyszínre, semmiképp se mi magunk álljunk neki a munkának, hanem bízzunk meg vele egy megfelel mennyiségű tapasztalattal rendelkező csapatot.

Ha így teszünk, akkor még az irodaköltöztetés is rövid időn belül megoldható, valamint nem kell aggódnunk amiatt, hogy bármi megsérül, tönkre megy, vagy éppen elvész. Ha pedig egy komplett termelő cég az, amely a tevékenységét egy teljesen új környezetben folytatja, akkor sincs semmi gond, viszont amit csak lehet a bútorok közül érdemes lapra szerelni. Ezzel ugyanis nem csak megvédhetjük őket, de emellett sokkal kisebb helyen is elférhetnek, amely például a megtett távolság mennyiségétől függően szintén fontos és lényeges lehet.

Professzionális költöztetés korrekt áron!

Mindenki azt szeretné, hogy ha már költözik, az gördülékenyen és a lehető leggyorsabban menjen. Ehhez azonban szükség lesz némi professzionális segítségre is. Amikor költöztetőket bízol meg, te is biztosan elvárod a pontosságot, a korrekt, emberi hozzáállást és a színvonalas munkát, azonban sajnos manapság nehéz ilyet találni, különösen megfizethető árak mellett. A visszük.hu viszont éppen ilyen költöztető cég.

Amennyiben minket választasz, garantáltan nem fogsz csalódni, hiszen a költöztetés a vérünkben van, ami persze nem is csoda, hiszen immár több évtizede a szakmában vagyunk.

A költöztetés velünk két-, három- vagy négyfős brigádokkal történik; ennek mérete a lakástól, irodától függ, ugyanis általánosságban elmondható, hogy egy nagy, 100 négyzetméter körüli ház esetében sok bútorral és csomaggal számolhatunk, aminek köszönhetően a költöztetés még négy emberrel is eltarthat 6-8 óráig. Ezzel szemben egy átlagos méretű lakással akár öt óra alatt is végzünk, míg egy viszonylag kicsi, 35 négyzetméter körüli lakás 2-3 fős brigáddal is csupán 3-4 óra előreláthatólag.

A teherautót is a munka volumenének megfelelően választjuk ki, ugyanis a kelleténél kisebb teherautóval talán többször is kell fordulni, míg a túl nagy teherautó feleslegesen drágítja meg a szolgáltatást. Fontos megjegyezni, hogy a brigádunkból egy ember minden esetben a teherautón dolgozik, általában ő a sofőr vagy a brigádvezető. Ő nem csak a bútorok és a csomagok szakszerű elrendezéséért felel, hogy azok épségben átvészeljék az utazást, hanem a teherautót is őrzi.

Hozzáállásunk korrekt és emberi, emellett áraink is barátságosak, mindenféle rejtett költség nélkül.


Költöztető cégünk garantálja bútorai épségét