Hőleadók és folyadékhűtők magas minőségben, alacsony áron
Hőleadók és folyadékhűtők magas minőségben, alacsony áron

Hőleadók és folyadékhűtők magas minőségben, alacsony áron

Közintézmények, üzlethelyiségek, irodák, szállodák vagy ipari létesítmények hűtését célszerű folyadékhűtővel megoldani.

Ezek a gépek nagy teljesítményűek és igen méretesek is, ezért nem jellemző, hogy egyetlen lakás hűtéséről gondoskodnak. A folyadékhűtők működési elve nem kifejezetten bonyolult: a folyadékhűtő és a fogyasztó, esetleg fogyasztók között valamilyen hűtőfolyadék kering. A lehűtött folyadék elvonja a hőt, majd a meleg folyadék visszatér a rendszerbe.

Pozitívumaik között meg kell említeni, hogy rendkívül gyorsan alkalmasak felfűteni vagy lehűteni nagyobb légtömegeket is. Emellett energiatakarékosak, olcsón üzemeltethetőek és környezetkímélő megoldásnak számítanak. Mivel működésük alapfeltétele a levegő folyamatos mozgatása, ezért némi zajt bocsátanak ki.

Cégünk a Windex hőleadók, Windex folyadékhűtők, hőszivattyúk és fan-coilok egyedüli forgalmazója Magyarországon; amennyiben korszerű, magas minőségű hűtés vagy fűtéstechnikai megoldásokat keres, keresse az Ódor Klímát!
A hőleadók szakszerű telepítése és szerelése korántsem számít egyszerű vagy könnyen elvégezhető feladatnak; amennyiben nem tapasztalt és szakképzett csapatot bíz meg, nagyon könnyen keletkezhet milliós nagyságrendű kár az eszközben. Ha minket választ, nem kell hasonlótól tartania; munkatársaink elhivatott szakemberek, évtizedes tapasztalattal a hűtéstechnika terén. Szolgáltatásaink magas színvonalát természetesen nem csupán szavakkal támasztjuk alá; minden esetben garanciát vállalunk munkánkra.

Az általunk forgalmazott folyadékhűtők között a centrifugál ventilátoros vagy axiál ventilátoros kialakítású készülékek is megtalálhatóak. A léghűtők képesek a hűtéskor keletkező hulladékhőt is hasznosítani, illetve hőszivattyús kialakítás segítségével a hűtés mellett fűtésre is alkalmassá tehetőek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérje helyszíni felmérésünket, amit követően pontos árajánlatot tudunk biztosítani. Ez a helyszíni felmérés nem kerül egyetlen forintjába sem, és nem jár semmilyen további kötelezettséggel.