Webáruház készítés lépésről lépésre
Webáruház készítés lépésről lépésre

Webáruház készítés lépésről lépésre

Webáruház készítés lépésről lépésre

Azok a cégeknek, vállalkozóknak, akik az interneten is eladásra szeretnék kínálni a termékeiket, nekik lehetőségük van arra, hogy rövid határidővel, 1 év garanciával, kényelmesen elkészíttessék a weboldalukat, ahol a látogatók nem csak információkat olvashatnak az árukészletről, hanem le is adhatják a rendelésüket.

Előzetes egyeztetés, szerződés

A webáruház készítés előkészítő szakaszában érdemes felmérni az igényt, illetve nagy figyelmet fordítani arra, hogy a célközönség pontos behatárolásra kerüljön, hiszen anélkül nem lehet sikeres a honlap tervezés folyamata. Általában egy előzetes egyeztetésre is sor kerül, ahol rögzítésre kerül, hogy a weboldalon milyen funkciókra vagy modulokra lesz szükség a webáruház zavartalan működése érdekében, illetve az adminisztrációs felülettel kapcsolatos paraméterek is meghatározásra kerülnek. A szakemberek minden esetben az egyéni igények figyelembevételével állnak neki a honlap készítésnek, ami a szerződés elfogadását, illetve aláírását követően kezdődhet el.

Grafikai tervezés, programozás

A webáruház készítés következő lépése az ötletelés, valamint a grafikai tervek leegyeztetése. Igény esetén a szakemberek többféle dizájn változattal is előállnak, a megrendelő pedig azokból tud válogatni. A céges arculattervezés egy választható opció, ami nagy segítséget tud nyújtani a vállalkozóknak, ha még nem rendelkeznek logóval, vagy nincsenek megelégedve a meglévővel, és újat szeretnének készíttetni. Ezt követően kerül kialakításra a weboldal váza, illetve elvégzésre kerülnek az azzal kapcsolatban felmerülő programozási feladatok is. A fejlesztés teljes időtartama alatt rendelkezésre áll egy demo oldal, ahol folyamatosan nyomon követhető, tesztelhető a webáruház működése.