Az indexelés is fontos az egyes portálok esetében
Az indexelés is fontos az egyes portálok esetében

Az indexelés is fontos az egyes portálok esetében

Minden honlap tulajdonos számára fontos, hogy az oldala egy olyan előkelő helyet töltsön be a találati listákon, amelynek köszönhetően egyre nagyobb bevételekre tehettek szert.

Természetesen éppen ezért igen fontos számunkra a keresőoptimalizálás is, hiszen ez az alapja annak, hogy egy oldal mennyire válik értékessé. Többek között az egyes portálok indexelése is igen fontos, hiszen a kereső oldalak ez alapján döntik azt el, hogy melyik portál mennyire értékes.

 

A legnagyobb kereső portálok, úgy mint a Google, a Yahoo, vagy éppen a Bing mind-mind speciális kereső robotokat alkalmaznak annak érdekében, hogy az algoritmusok keresőtalálatokat könnyedén megtalálják, ezt a keresőoptimalizálás mélységébe látok jól tudják.

keresőoptimalizálásTehát azon oldalak esetében, amelyet egy másik átlinkel, nem kell már kézileg ajánlani, ugyanis a fentebb említett keresőrobotok azonnal megtalálják őket. Például a Yahoo egy fizetett beküldő rendszert üzemeltet, amely garantálja a honlap tulajdonosok számára az indexelést. Ezt általában vagy egy előre meghatározott áron teszik meg, vagy pedig darab áron.